421279682
меню
Your Cart

За нас

За NaturaTherapy – Подобряване на здравето по естествен път

Здравето е най-голямото ни богатство и за да го съхраним днес, имаме нужда от много подкрепа! Въпреки непрекъснатото развитие на медицината и съвременния начин на живот, появата и развитието на сърдечно-съдови заболявания, рак, депресия, деменция, алергии и автоимунни заболявания, затлъстяване или други хронични заболявания са по-големи от когато и да било в човешката история и достигат размери на пандемия.


Natura Therapy е водеща компания на пазара, занимаваща се с разработване, производство и продажба на висококачествени и иновативни натурални хранителни добавки, предназначени за подобряване и поддържане на човешкото здраве. Като млада компания, основана през 2019 г., следвайки целенасочено развитието и бизнес стратегията, ние разработихме над 80 продукта и създадохме реномирана марка, синоним на доверие и качество сред потребителите, което позволи непрекъснат напредък и достигане до няколко европейски пазара.

Нашата мисия

Нашата мисия е да дадем възможност на всеки човешки индивид, независимо от всички фактори на околната среда, генетично наследство и начин на живот, да достигне най-доброто си здраве и психо-физически способности. Natura Therapy постига това, като предлага висококачествени продукти, получени като синергия от природа, храна, лечебни свойства на билките, съвременна наука и технологии.

Нашите ценности

Natura Therapy предлага високо ниво на грижа за всички свои потребители, които ние водим през личната мисия за по-добро здраве, като започнем от разбирането на истинските причини за техните здравословни проблеми, чрез подходящо консултиране, обучение и предлагане на продукти с доказана ефективност и качество.


Продуктите Natura Therapy са създадени по оригинални формули, имат уникален състав и доказан синергичен ефект в подкрепа на здравето.


Нашата най-голяма ценност е нашият персонал. Natura Therapy обединява екип от експерти с дългогодишен професионален опит – диетолози, лекари, фармацевти, технолози и доказани мениджъри в сферата на мениджмънта, маркетинга и връзките с обществеността, обединени и силно отдадени на мисията на компанията.

Нашият подход и опит в производството на висококачествени хранителни добавки

Natura Therapy е производител със собствена модерна производствена база, построена в град Щип, в която са внедрени ISO 22 000 (с HACCP) и GMP стандарти за качество и производство. Ние непрекъснато следим развитието на нови технологии и инвестираме във внедряването на модерни производствени линии, които обхващат всички форми на крайния продукт. Ангажираме се да предоставяме стандартизирани, патентовани и маркови съставки (растителни екстракти, витамини, масла и други суровини) с гарантирано качество, безопасност и клинично доказана ефикасност.

Екип от експерти на Natura Therapy

Екипът на Natura Therapy включва над 100 души, които са отдадени на реализацията на поставените цели и реализиране на заложената мисия и визия на компанията, ръководени от:

  • Джан Рамковски - Оперативен директор

  • Сашко Дървошански - Мениджър продуктово развитие и обучение

  • д-р Анте Попоски - Медицински и фармацевтичен маркетинг мениджър

  • Мервин Бислим - мениджър износ

  • Симона Ристевска - Управител център за продажби и обслужване на клиенти

  • Сибел Шабани - мениджър социални медии

  • Амел Амед - мениджър маркетинг и дизайн

  • Сумея Кока - Мениджър продукция и връзки с медиите

  • Кристина Перовска - Управител на мрежа от търговски центрове

Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.