421279682
меню
Your Cart

Блог

12 Sep 13 супер храни за мозъка и нервната система
0 2439
Нервната система се нуждае от много енергия. Мозъкът използва около 20 процента от калориите на тялото и се нуждае от много добро гориво, за да поддържа концентрацията ни през целия ден. Тя се нуждае от определени хранителни вещества, за бъде в добро здравословно състояние.Защо е важна постоянната г..
12 Sep Как да подсилим имунитета на децата?
0 2248
Значимостта на силния имунитет при децатаОсвен че здравата имунна система означава, че потомството ви боледува по-рядко и по-леко, както и че ще избегне развитието на сериозни инфекции, важно е да знаете, че силният имунитет при подрастващите означава и по-добро интелектуално и образователно развити..
12 Sep Видовете заболявания на нервната система и как да ги контролираме?
0 2753
Видове заболявания на нервната системаНервната система е изключително сложна, тя е компютърът в нашето тяло и командният център на всички процеси. Тя има задачата да регулира и координира всички дейности на тялото. Състои се от централна и периферна нервна система. Болести на централната нервна сист..
12 Sep 12 средства от природата за подсилване на имунитета
0 2164
Значимостта на силния имунитетЗдравата и силна имунна система произвежда бели кръвни клетки и протеини, за да се бори и елиминира болестотворните микроорганизми и токсини. Тя ни защитава от патогените - вируси и бактерии - и ги унищожава, преди да се размножат и да причинят тежко заболяване.12-те су..
12 Sep 10 мощни лековити билки за периферната нервна система
0 5770
Какво представлява периферната нервна система?Нашата периферна нервна система (ПНС) е една от двете основни части на нервната система на тялото ни. Тя подава информация към мозъка и по-голямата част от сетивата ни. Тя пренася сигналите, благодарение на които ние можем да движим мускулите си. Тя носи..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.