меню
Your Cart

Стави и кости - 1

Стави и кости
Curcumactiv е хранителна добавка, която съдържа Curcumin C3 Complex® и други растителни екстракти, комбинирани с Bioperine® екстракт от пипер и доказано успокоява възпалението, придружено от болка. Съдържа Curcumin C3 Complex® и Bioperine® - стандартизирани, патентовани и клинично тествани със..
49.90 лв
3X Curcumactiv (500ml) - сироп с куркумин против болки и възпаления
-33 %
Комплектът Curcumactiv 2+1 помага за успокояване на възпаление и болка. Продуктът Curcumactiv съдържа Curcumin C3 Complex® и Bioperine®- стандартизирани, патентовани и клинично тествани съставки; Комбинацията от Curcumin C3 Complex® и Bioperine® осигурява 20 пъти повече абсорбция на куркумин..
99.90 лв 149.70 лв
Snail Complex е хранителна добавка, съдържаща Nutrilex® екстракт от слуз от охлюв и Curcumin C3 Complex®, екстракт от босвелия и витамин С. Предназначен е за хора, страдащи от артрит и други ставни увреждания или наранявания. Съдържа Nutrelix® и Curcumin C3 Complex® - стандартизирани, патентов..
34.90 лв
Snail Complex - добавка с екстракт от охлюви за стави (30cps) (2+1)
-33 %
Комплектът SNAIL COMPLEX 2+1 е подходящ за хора, страдащи от артрит и други ставни увреждания или наранявания. Продуктът съдържа уникална комбинация от Nutrelix® и Curcumin C3 Complex® които са патентовани, стандартизирани и с клинично доказана ефективност; Лесна употреба, само по ..
69.80 лв 104.70 лв
Curcumactiv е хранителна добавка, която съдържа Curcumin C3 Complex® и други растителни екстракти, комбинирани с Bioperine® екстракт от пипер и доказано успокоява възпалението, придружено от болка.Съдържа Curcumin C3 Complex® и Bioperine® - стандартизирани, патентовани и клинично тествани съставки;И..
24.90 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Здравата опорно-двигателна система е от ключово значение за качеството ни на живот. Ако не се грижим качествено за нея, могат да настъпят проблеми с мобилността с напредването на възрастта. За да се намалят възпаленията и болките, се препоръчва приемането на хранителни добавки.

Често срещани проблеми със ставите и костите

При неправилна грижа, физическо натоварване и генетично предразположение могат да настъпят различни болести, които причиняват болка, ограничават движението и могат да доведат до инвалидност. Най-често срещаните са:

  • Остеоартрит;

  • Ревматоиден артрит;

  • Травми;

  • Остеопороза.


Някои от тях, например ревматоидният артрит, са автоимунни заболявания, които се отключват генетично. Други, като остеоартритът, се дължат на износването на ставите, което довежда до болка и ограничена мобилност. 

За кого са необходими хранителните ни добавки за стави и кости?

Хранителните добавки на Натура Терапи могат да осигурят облекчаване на болката и възпалението, да подобрят качеството (плътността) на костната тъкан и като цяло да подобрят функцията на костите и ставите. Лицата, които ще се възползват от употребата на тези препарати са:


  • Хора с артрит (остеоартрит, подагра или ревматоиден артрит);


  • Лица с изкривяване или нараняване на гръбначния стълб, ставите или костите;


  • Хора с остеопороза (или остеопения - начален стадий);


  • Хора с дегенеративни или възпалителни заболявания на гръбначния стълб като спондилоза, ишиас, дископатия или херния,


  • Лица с мускулни травми и възпаления и др.

Ползите на екстракта от охлюви

Той се добива от слузта на охлювите. По-известен е с това, че стимулира производството на колаген, което довежда до повишена еластичност на хрущялите на ставите и издръжливост на сухожилията и костите. Хранителни добавки с екстракт от охлюви подпомагат заздравяването на фрактури и изграждането на нова съединителна тъкан. Това го прави подходящ за прием при наличие на проблеми със движението. Екстрактът от охлюви е активната съставка, която се използва в продукта собствената ни хранителна добавка Snail Complex.

Ползите от куркумина

Куркумата е използвана още от Древността в медицината. Днес е доказано, че в нея се съдържа активното вещество куркумин, което има противовъзпалителни свойства и оказва благоприятен ефект върху дегенеративните процеси в опорно-двигателната система. За да повлияе ефективно върху нея, е добре да се усвоява под формата на хранителни добавки, защото концентрират неговото действие. На това основание е създаден сиропът Curcumactiv, който намалява болката и възпаленията чрез свойствата на куркумина.

Природни продукти за намаляване на болката и възпалението

Струвало ли ви се е, че обикновените лекарства не облекчават болката от износени стави и кости, а я задълбочават? Именно затова природните хранителни добавки могат да се преборят с възпаленията, без да създават допълнителен стрес на организма. Естествената комбинация от екстракт от охлюви и куркумин може да намали болката и възпалението и да стимулира регенериращите процеси.Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.