421279682
меню
Your Cart

Колагенови Пептиди с Витамин C - Поддръжка на Кожа, Коса, Нокти и Стави. Трансформирайте своята красота и здраве с Колагенови Пептиди. Обогатени с Ванилов Вкус.

Колагенови Пептиди с Витамин C - Поддръжка на Кожа, Коса, Нокти и Стави. Трансформирайте своята красота и здраве с Колагенови Пептиди. Обогатени с Ванилов Вкус.
Колагенови Пептиди с Витамин C - Поддръжка на Кожа, Коса, Нокти и Стави. Трансформирайте своята красота и здраве с Колагенови Пептиди. Обогатени с Ванилов Вкус.
Колагенови Пептиди с Витамин C - Ванилов ВкусПРИВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО С ЕСТЕСТВЕНАТА СИ КРАСОТА И ЖИЗНЕНОСТИзпитайте трансформиращата сила на нашите Колагенови Пептиди с Витамин C, обогатени с вкусен ванилов аромат. Тази мощна хранителна добавка е вашият ключ към сияйна кожа, здрава коса и нокти и гъвк..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
49.90 лв
 • Наличност: 50000
 • Mодел: COLLAGEN PEPTIDES
 • SKU: NT0108

Колагенови Пептиди с Витамин C - Ванилов Вкус

ПРИВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО С ЕСТЕСТВЕНАТА СИ КРАСОТА И ЖИЗНЕНОСТ

Изпитайте трансформиращата сила на нашите Колагенови Пептиди с Витамин C, обогатени с вкусен ванилов аромат. Тази мощна хранителна добавка е вашият ключ към сияйна кожа, здрава коса и нокти и гъвкави стави. Създадени да подпомагат естественото производство на колаген в тялото ви, нашите Колагенови Пептиди предлагат несравними предимства, които превъзхождат другите видове колаген.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ КОЛАГЕНОВИ ПЕПТИДИ?

Нашите Колагенови Пептиди са внимателно създадени за максимално усвояване и ефективност. За разлика от други колагенови добавки, които могат да използват по-големи, по-малко биоразградими молекули, нашите пептиди са хидролизирани за лесно храносмилане и бърза интеграция в системите на тялото ви.

ПРЕДИМСТВА НА НАШИТЕ КОЛАГЕНОВИ ПЕПТИДИ:

 • Сияйна кожа: Колагеновите пептиди са известни със способността си да подобряват еластичността, хидратацията и гладкостта на кожата. Витамин C подобрява синтеза на колаген, намалявайки появата на фини линии и бръчки.

 • Блестяща коса и здрави нокти: Редовният прием на колаген може да доведе до по-здрава, блестяща коса и по-здрави нокти, предотвратявайки чупенето и насърчавайки растежа.

 • Поддръжка на ставите: Колагенът е критичен компонент на хрущяла. Допълването с колагенови пептиди може да подпомогне здравето на ставите и да облекчи дискомфорта, свързан с физическа активност.

 • Подобрено възстановяване на мускулите: Идеално за фитнес ентусиасти, колагеновите пептиди подпомагат възстановяването и ремонта на мускулите, като ви помагат да се върнете към тренировките по-бързо.

ЗАЩО НАШИТЕ КОЛАГЕНОВИ ПЕПТИДИ СА ПО-ДОБРИ:

 • Висока биоразградимост: Нашите хидролизирани пептиди осигуряват максимално усвояване и ефективност, доставяйки резултати по-бързо от другите форми на колаген.

 • Синергична формула: Обогатена с Витамин C, нашата формула подпомага производството на колаген и защитава клетките ви от оксидативен стрес.

 • Вкусен ванилов аромат: Насладете се на приятния, гладък ванилов вкус, който прави ежедневната ви добавка удоволствие, а не задължение.

 • Без ГМО и алергени: Ние приоритизираме вашето здраве с чиста, безопасна формула, без ГМО, глутен, млечни продукти и други общи алергени.

НАУЧНА ПОДКРЕПА:

 • Подобрена еластичност и хидратация на кожата: Изследване, публикувано в Journal of Cosmetic Dermatology, установи, че жени, които приемат хидролизиран колаген в продължение на 8 седмици, изпитват значителни подобрения в еластичността и хидратацията на кожата.

 • Здраве на ставите: Изследване в Current Medical Research and Opinion показа, че допълването с колаген може да намали болките в ставите и да подобри функцията при спортисти.

 • Сила на косата и ноктите: Изследване в Journal of Drugs in Dermatology показа, че колагеновите пептиди могат да подобрят растежа на ноктите и да намалят честотата на счупванията.

ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА:

 • Многофункционални: Смесете ги в кафето, смутито или всяка напитка по ваш избор за ежедневна доза здраве и красота.

 • Удобни: Нашият прах се разтваря бързо и напълно, без да оставя буци или остатъци.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КОЛАГЕНОВАТА РЕВОЛЮЦИЯ:

Не се доверявайте само на нашите думи – изпитайте предимствата сами. Нашите Колагенови Пептиди с Витамин C - Ванилов Вкус са вашият перфектен партньор за здраве и красота. Започнете своето пътуване към сияйна кожа, блестяща коса, здрави нокти и здрави стави още днес!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА!

Прегърнете по-здравословното, по-красивото си аз с нашите Колагенови Пептиди с Витамин C.

Вашето тяло заслужава най-доброто – погрижете се за него и вижте трансформацията.

Начин на приложение: Смесете 10 g от праха в 250 ml течност (вода или мляко) веднъж дневно.

Състав: Говежди колаген тип 1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.