421279682
меню
Your Cart

Мъжко здраве - 1

Мъжко здраве
Prostatol Complex е хранителна добавка с екстракт от Сао палмето, растителни екстракти и цинк, предназначена да поддържа и подобрява здравето и функцията на простатата и отделителната система при мъжете.   Съдържа 7 активни компонента със синергичен ефект; Научна формулировка по преп..
34.90 лв
Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата
-33 %
Комплектът 3 Prostatol Complex + 1 Saw Palmetto е предназначен за поддържане и подобряване на здравето и функцията на простатата и отделителната система при мъжете.   Prostatol Complex продуктът осигурява синергичен ефект на 6 активни компоненти (5 растителни екстракти и цинк); Saw P..
69.80 лв 104.70 лв
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Когато кажем мъжко здраве, първо се сещаме за здравето и проблемите на простатата. Въпреки че мъжете не желаят да говорят за мъжкото си здраве, игнорирането на проблемите с простатата може само да доведе до развитие на нежелани усложнения като хронично възпаление – простатит, както и рак и сериозно да застраши здравето. За съжаление огромен процент от мъжете на възраст над 60 години страдат от уголемена простата, а през последните години състоянието е по-често срещано при тези под 50 години. Ако ставате два, три или повече пъти през нощта за вас ходите до тоалетна, мъчите се със затруднено уриниране, събуждате се безсънни, уморени и с намалена потентност и либидо, значи е крайно време да вземете нещо за вашето мъжко здраве!

Проблемите, свързани със здравето на мъжа и простатата

Еректилната дисфункция е най-неудобният и за мъжете най-ужасният проблем за мъжкото здраве, който обикновено възниква поради проблеми с кръвообращението, възникващи с напредване на възрастта или поради психологически проблем. Простатата е жлеза, която играе роля в здравето на мъжете (сексуална функция и репродуктивно здраве на мъжете), затова практиката показва, че ако мъжете имат проблеми с простатата, например увеличена простата, те често имат проблеми с потентността или ерекцията. Допълнителни фактори, които влияят върху намаляването на ефикасността, са:

  • постоянна умора, нервност и намалено либидо поради лошо качество на съня (поради необходимостта от често изпразване на пикочния мехур);

  • високо ниво на стрес;

  • диета с лошо качество (богата на преработени продукти и ксено-естрогени);

  • захарен диабет;

  • атеросклероза и образуване на отлагания на плака върху кръвоносните съдове, които намаляват кръвния поток и циркулацията;

  • липса на физическа активност (което води до лошо кръвообращение и намалени нива на тестостерон)

  • лекарства за лечение на увеличена простата (стандартната фармакологична терапия, която може да бъде предписана от уролог, за съжаление също може да причини импотентност и загуба на ерекция).

Освен проблеми с простатата, всички тези фактори превръщат мъжката сексуална дисфункция във втория, непрекъснато нарастващ проблем за мъжкото здраве.

Предпазване от инфекции на пикочните пътища

С напредването на възрастта простатата расте и нейният увеличен обем оказва натиск върху пикочния мехур, което създава постоянна нужда от уриниране, като същевременно свива уретрата, което затруднява изтичането на урината и изпразването на пикочния мехур. Вследствие на затрудненото и непълно изпразване на пикочния мехур се получава задържане на част от урината, в която лесно могат да се развият бактерии и да предизвикат уринарна инфекция. Такива инфекции не само причиняват много неприятни уринарни проблеми (болка и парене по време на уриниране), но ако се повтарят често или не се лекуват правилно, като хронични възпаления могат да се пренесат и в околните тъкани и органи, т.е. простата, канали, бъбреците, както и тестисите и сериозно застрашават здравето на мъжете, водещи до безплодие, т.е. стерилитет. Най-ефективният начин за предпазване от тези нежелани инфекции на пикочните пътища и подобряване на здравето на мъжете е използването на препарати на базата на екстракт от червена боровинка и D-маноза, които предотвратяват задържането на бактерии по стените на пикочния мехур и възпрепятстват размножаването им и развитието на инфекция.

Естествени подходи към здравето на мъжа

Здравето на простатата е жизнено важен аспект от благополучието на мъжете. Има различни фактори от начина на живот, които могат да помогнат за поддържането на здрава простата. В допълнение към пълноценната диета, редовната физическа активност е от съществено значение. 

Оптимизиране на здравето на простатата с хранителни добавки 

Когато става дума за мъжко здраве и увеличена простата, е важно да се използват растителни екстракти, както и да се правят промени в диетата, за да се намали възпалението в тялото и да се поддържа балансирана и регулирана хормонална функция. Ако искате директно да защитите простатата, да предотвратите по-нататъшното й уголемяване и да се отървете от неприятните симптоми, свързани с честото и затруднено уриниране, изберете комбинация от екстракти от нискорастяща палма (Saw Palmetto), нар, коприва, тиквени семки, домат (ликопен), кора от африканска череша и цинк, съставки, които както в научни изследвания, така и в клинични проучвания са показали способността си да подобряват функцията и да запазват здравето на простатата. Що се отнася до здравето на мъжете, експертният ни медицински екип препоръчва Prostatol Complex – уникална синергична комбинация от всички тези екстракти, доказала своята ефективност сред хиляди доволни клиенти.


 


Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.