421279682
меню
Your Cart

Спирулина (100tbl)

Спирулина (100tbl)
Спирулина (100tbl)
Опис  Опаковка:  30 капсули пластмасова опаковка.Дозировка и начин на приложение: 4 до 8 таблетки дневно;Спирулина е хранителна добавка, съдържаща 240 mg синьо-зелени водорасли Spirulina (Arthrospira platensis) на прах, като източник на широк спектър от хранителни вещества и специфични елемен..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
17.45 лв
  • Наличност: 99983
  • Наградни точки: 100
  • Mодел: SPIRULINA
  • SKU: NT0030

Опаковка:  30 капсули пластмасова опаковка.
Дозировка и начин на приложение: 4 до 8 таблетки дневно;

Спирулина е хранителна добавка, съдържаща 240 mg синьо-зелени водорасли Spirulina (Arthrospira platensis) на прах, като източник на широк спектър от хранителни вещества и специфични елементи, необходими за детоксикация, кръвни клетки и метаболизъм като цяло.

Редовната употреба на спирулина позволява въвеждането на:

• йод, магнезий, желязо, калий и други минерали и микроелементи, които са важни за производството на хемоглобин и подобряват качеството и функцията на червените кръвни клетки, производството на хормони на щитовидната жлеза и участват като ключови кофактори в много жизненоважни метаболитни процеси;

• хлорофил, фикоцианин, супероксид дисмутаза и други антиоксиданти, които са важни за неутрализиране на вредното въздействие на свободните радикали (защита на клетките от увреждане на свободните радикали);

• уникални елементи, които са способни да свързват токсините в храносмилателния тракт и да подобряват елиминирането на токсините от червата.

Препаратът е предназначен за всички, които искат и имат нужда от подобрена детоксикация на организма, черния дроб и червата, елиминиране на кандида и паразити, хора с анемия и нужда от подсилване на кръвта и подобряване на производството и кръвообращението на кръвните клетки, за хора с нарушен имунитет и необходимостта от засилена антиоксидантна защита.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.