меню
Your Cart

Hepatol Forte (30ps)

Hepatol Forte (30ps)
Hepatol Forte (30ps)
HEPATOL FORTE е хранителна добавка с екстракт от бял трън (със силимарин), екстракт от листа на артишок, глюкуронова киселина (като калциев D глюкорат) и лецитин (от соя), предназначена за поддържане здравето и функцията на черния дроб и детоксикация на организма.Редовният прием на Хепатол Форте оси..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
34.90 лв
  • Наличност: 94
  • Mодел: Hepatol Forte (30ps)
  • SKU: NT0094

HEPATOL FORTE е хранителна добавка с екстракт от бял трън (със силимарин), екстракт от листа на артишок, глюкуронова киселина (като калциев D глюкорат) и лецитин (от соя), предназначена за поддържане здравето и функцията на черния дроб и детоксикация на организма.


Редовният прием на Хепатол Форте осигурява:

• биоактивни съставки (от екстракти от бял трън и артишок) за защита на чернодробните клетки от увреждане, причинено от токсични вещества и инфекции, както и намаляване на натрупаните мазнини.

• лецитин, който помага за подобряване на производството на жлъчна течност за регулиране на холестерола, прочистване на черния дроб и подобряване на храносмилането.

• глюкуронова киселина, която улеснява разграждането на мастноразтворимите токсини и елиминирането им извън тялото.


Опаковка: пластмасова опаковка, 30 капсули, 500 мг.

Дозировка и начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули дневно преди хранене.


Препаратът е предназначен за хора с чернодробна стеатоза (омазнен черен дроб), хора с цироза, хора с чернодробни инфекции като хепатит, А, В, С и други, хора с необходимост от подобряване на чернодробната функция и детоксикация на организма (по време на терапии за хронични заболявания, хормонален дисбаланс, злоупотреба с алкохол или други токсини), хора с повишени нива на мазнини (хиперлипидемии), хора с повишен холестерол, хора без жлъчен мехур и всички, които искат да подпомогнат процесите на детоксикация в организма.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.