421279682
меню
Your Cart

Vitamin C Complex (500ml) - препарат за имунитет

Vitamin C Complex (500ml) - препарат за имунитет
Очаквайте скоро
Vitamin C Complex (500ml) - препарат за имунитет
Витамин С комплекс е хранителна добавка със специална медицинска цел за поддържане и подобряване на функцията на имунната система при хората, в специална течна формула, която съдържа повишени стойности на 3-те микроелемента, които са ключови за правилната имунна функция (1000 mg витамин С, 2000 IU ...
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 4
  • Mодел: Vitamin C Complex (500ml)

Витамин С комплекс е хранителна добавка със специална медицинска цел за поддържане и подобряване на функцията на имунната система при хората, в специална течна формула, която съдържа повишени стойности на 3-те микроелемента, които са ключови за правилната имунна функция (1000 mg витамин С, 2000 IU .витамин D3 и 15 mg цинк (цинков пиколинат) и добавени билкови екстракти, биофлавоноиди (от цитруси и акай бери) и пиперин за подобрено усвояване и използване на активните съставки и по-ефективно действие.


Опаковка: 500мл, пластмасова опаковка.

Дозировка и начин на приложение: Препоръчително е да се приема по 15 ml, 1-2 пъти дневно след хранене.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.