421279682
меню
Your Cart

Elderberyl immune syrup (250ml)

Elderberyl immune syrup (250ml)
Очаквайте скоро
Elderberyl immune syrup (250ml)
Elderberry Immune Syrup е хранителна добавка, която съдържа екстракт от черен бъз, обогатен с цинк и витамин С, които осигуряват имунна подкрепа на организма. Екстрактът от черен бъз подпомага защитните сили на организма, като по този начин допринася за подкрепата на имунната система. Освен това съд..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 4
  • Mодел: Elderberyl immune syrup

Elderberry Immune Syrup е хранителна добавка, която съдържа екстракт от черен бъз, обогатен с цинк и витамин С, които осигуряват имунна подкрепа на организма. Екстрактът от черен бъз подпомага защитните сили на организма, като по този начин допринася за подкрепата на имунната система. Освен това съдържа естествени антиоксиданти, които предпазват клетките и тъканите на тялото от оксидативно увреждане. Цинкът допринася за нормалната функция на имунната система и за защитата на клетките от оксидативен стрес. По този начин позволява защитата на ДНК, протеините и липидите от оксидативно увреждане.


Състав: Вода, глицерол, екстракт от черен бъз, лимонена киселина, консерванти (калиев собрат и натриев бензоат), прополис, натурален аромат на боровинки, витамин С, цинк.

Дозировка и начин на приложение: Препоръчва се по 5 до 10 ml 2-3 пъти дневно след хранене в зависимост от възрастта. Препаратът може да се използва и от деца над 3 години.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.