меню
Your Cart

Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата

Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата
Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата
-33 %
Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата
Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата
Prostatol Complex (2+1) - капсули за простата
Комплектът 3 Prostatol Complex + 1 Saw Palmetto е предназначен за поддържане и подобряване на здравето и функцията на простатата и отделителната система при мъжете.   Prostatol Complex продуктът осигурява синергичен ефект на 6 активни компоненти (5 растителни екстракти и цинк); Saw Palmet..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
69.80 лв
104.70 лв
 • Наличност: 2147481848
 • Mодел: PROSTATOL
 • SKU: NT0003

Комплектът 3 Prostatol Complex + 1 Saw Palmetto е предназначен за поддържане и подобряване на здравето и функцията на простатата и отделителната система при мъжете.

 

 • Prostatol Complex продуктът осигурява синергичен ефект на 6 активни компоненти (5 растителни екстракти и цинк);
 • Saw Palmetto е с висока концентрация на екстракт от нискорастяща палма на капсула (320mg) и представлява научно доказана естествена съставка предназначена да поддържа здравето и функцията на простатата.
 • С прилагането на двата продукта се осигурява допълващо действие който ефективно, безопасно и естествено облекчава всички странични ефекти, свързани с честото и затруднено уриниране, в резултат на уголемяване на простатата. Осигурява подкрепа за защита и поддържане на нормалната функция на простатата.
 • За максимален и бърз ефект, през първия месец се препоръчва да се използва 1 капсула Prostatol Complex с 1 капсула Saw Palmetto сутрин, плюс 1 капсула Prostatol Complex следобед.
 • Продуктите са 100% натурални, безопасни и без странични ефекти дори при продължителна употреба;

 

Можете да получите подробна информация за състава, характеристиките и свойствата на продукта Prostatol Complex тук.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.