421279682
меню
Your Cart

2x BCAA + L-GLUTAMINE безплатно

2x BCAA + L-GLUTAMINE безплатно
-33 %
2x BCAA + L-GLUTAMINE безплатно
BCAA е хранителна добавка на прах с вкус на ягода с три незаменими аминокиселини (левцин, изолевцин и валин), които допринасят за мускулния растеж, производителност и възстановяване след тренировка. Съдържа оптимално съотношение на аминокиселини с разклонена верига (левцин, изолевцин и валин - 4:1:1..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
49.90 лв
74.70 лв
  • Наличност: 665656
  • Mодел: 2x BCAA + L-GLUTAMINE
  • SKU: NT0112

BCAA е хранителна добавка на прах с вкус на ягода с три незаменими аминокиселини (левцин, изолевцин и валин), които допринасят за мускулния растеж, производителност и възстановяване след тренировка. Съдържа оптимално съотношение на аминокиселини с разклонена верига (левцин, изолевцин и валин - 4:1:1). В единична доза съдържа 9 g BCAA и добавен витамин C, за приготвянето на напитка с фантастичен вкус на ягода.


Редовната употреба на BCAA позволява:


- голямо стимулиране на протеиновия синтез, необходим за поддържане и растеж на мускулна маса


- по-голяма мускулна сила (блокира механизмите на активиране на невротрансмитерите, които допринасят за активирането на чувството на умора)


- ограничаване на създаването на амоняк (отпадъчен продукт от метаболизма на мускулната тъкан, който е токсичен)


- подобряване на енергията по време на тренировка (чрез стимулиране на глюконеогенезата и създаване на глюкоза, необходима за енергията на мускулните клетки)


- подобрен синтез на глутамин


- предотвратяване на загуба на мускулна маса и по-бързо възстановяване след тренировка


- подобряване на имунната функция


Начин на приложение: Смесете 14 g от праха в 250 ml течност (вода или мляко) веднъж до 3 пъти на ден.


Предназначение: за всички възрастни над 18 години, които са физически активни и имат нужда от повече сила, издръжливост и покачване на мускулна маса.
L-GLUTAMINE е хранителна добавка на прах с аминокиселината глутамин, която е предназначена за поддържане и синтез на протеини в мускулите и възстановяване на мускулите. Една доза съдържа 3g глутамин за приготвяне на напитка, която може да се използва самостоятелно или в комбинация с други добавки.


Редовната употреба на глутамин позволява:


- подобряване нивото на сила и мускулна маса


- намаляване на болката и умората в мускулите след тренировка


- по-добра и по-бърза мускулна регенерация след тежки тренировки, износване или наранявания


- по-добро съхранение и използване на запасите от захар (миоген) в мускулите за по-добро представяне по време на тренировка


- поддържане и подобряване на здравето на храносмилателните органи (допринася за поддържане целостта на чревната бариера)


- по-добър имунитет, чрез повишаване на енергията на имунните клетки


Начин на приложение: Смесете 3 g от праха в 200 ml течност (вода) 2 пъти на ден.

Предназначение: за всички възрастни над 18 години, които са физически активни и се нуждаят от бързо възстановяване, сила и мускулен растеж, възрастни с нужда от възстановяване на стомашна и чревна лигавица (лигавицата на стомаха и червата), възпаление на червата (колит). , раздразнено дебело черво, болест на Крон, хора с повишена чревна пропускливост), хора с автоимунни заболявания и др.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.