421279682
меню
Your Cart

Autoimmune Support Formula - срещу автоимунни заболявания

Autoimmune Support Formula - срещу автоимунни заболявания
Очаквайте скоро
Autoimmune Support Formula - срещу автоимунни заболявания
AUTOIMMUNO SUPPORT е хранителна добавка, която съдържа екстракти от 5 медицински гъби (Шийтаке (Lentinus edodes), Рейши (Ganoderma lucidum), Чага (Inonotus obliquus), Кордицепс (Cordyceps Sinensis) и Лъвска грива (Hericium erinaceus)) и е предназначена за регулиране и балансиране на функцията на иму..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 5
  • Mодел: Autoimmune Support Formula

AUTOIMMUNO SUPPORT е хранителна добавка, която съдържа екстракти от 5 медицински гъби (Шийтаке (Lentinus edodes), Рейши (Ganoderma lucidum), Чага (Inonotus obliquus), Кордицепс (Cordyceps Sinensis) и Лъвска грива (Hericium erinaceus)) и е предназначена за регулиране и балансиране на функцията на имунната система.


Редовният прием на AUTOIMMUNO SUPPORT осигурява:

- Бета-D-глюкан, други пептидогликани, цинк и витамин С, които спомагат за поддържане на правилна имунна функция и имунна регулация; (Медицинските гъби като източник на противотуморни и имуномодулиращи полизахариди, S. Wasser, Приложна микробиология и биотехнология, ноември 2002 г. Бета-глюкани от годни за консумация и медицински гъби. Характеристики- физикохимични и биологични активности, Fengmei Zhu et al. Журнал за състав и анализ на храните , август 2015 г.)


Опаковка: пластмасова опаковка, 30 капсули 

Дозировка и начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули, 1-2 пъти на ден след хранене.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.