421279682
меню
Your Cart

Extract Ashwagandha - за облекчаване на стреса

Extract Ashwagandha - за облекчаване на стреса
Очаквайте скоро
Extract Ashwagandha - за облекчаване на стреса
Екстрактът от Ашваганда е хранителна добавка, предназначена за по-добро регулиране на стреса, функцията на ендокринната система (производство и регулиране на хормони) и подобряване на енергийните нива и концентрация.Опаковка: пластмасова опаковка, 500 mg, 30 капсули.Дозировка и начин на употреба: Пр..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 4
  • Mодел: Extract Ashwagandha

Екстрактът от Ашваганда е хранителна добавка, предназначена за по-добро регулиране на стреса, функцията на ендокринната система (производство и регулиране на хормони) и подобряване на енергийните нива и концентрация.


Опаковка: пластмасова опаковка, 500 mg, 30 капсули.


Дозировка и начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули дневно с вода по време на хранене. Приемат се сутрин, на закуска и при необходимост на обяд.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.