421279682
меню
Your Cart

I’AM COLLAGEN Серум за лице

I’AM COLLAGEN Серум за лице
Очаквайте скоро
I’AM COLLAGEN Серум за лице
I'AM COLLAGEN Серум за лице – с хидролизиран колаген, предназначен за изглаждане на кожата и намаляване на бръчките. Действа в дълбочина, осигурява обновяване на колагена, подобрява еластичността и тонуса на кожата, предотвратява образуването на бръчки и ги изглажда, осигурява дълбока хидратация. Им..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 5
  • Mодел: I’AM COLLAGEN

I'AM COLLAGEN Серум за лице – с хидролизиран колаген, предназначен за изглаждане на кожата и намаляване на бръчките. Действа в дълбочина, осигурява обновяване на колагена, подобрява еластичността и тонуса на кожата, предотвратява образуването на бръчки и ги изглажда, осигурява дълбока хидратация. Има лека текстура и не оставя усещане за тежест върху кожата след нанасяне.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.