меню
Your Cart

VenoGel - продукт за разширени и отпуснати вени

VenoGel - продукт за разширени и отпуснати вени
Очаквайте скоро
VenoGel - продукт за разширени и отпуснати вени
VENOGEL е гел, предназначен за грижа и защита на кръвоносните съдове на краката и подобряване на кръвообращението. Съдържа стандартизиран, патентован HELISKIN екстракт от кестен (10% екстракт). Дава незабавен ефект на успокояване на болката и подобряване на кръвообращението.Опаковка: 100 мл, пластма..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 4
  • Mодел: VenoGel

VENOGEL е гел, предназначен за грижа и защита на кръвоносните съдове на краката и подобряване на кръвообращението. Съдържа стандартизиран, патентован HELISKIN екстракт от кестен (10% екстракт). Дава незабавен ефект на успокояване на болката и подобряване на кръвообращението.

Опаковка: 100 мл, пластмасова кутия

Начин на употреба: 2 до 3 пъти на ден, нанасяйте с леки кръгови движения върху кожата без натиск. Оставете да попие в кожата. Прилага се върху частите, където има отпуснати/разширени вени или частите на краката, които се чувстват тежки, болезнени, където има парене.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.