меню
Your Cart

I’AM Vitamin B3 Серум за лице

I’AM Vitamin B3 Серум за лице
Очаквайте скоро
I’AM Vitamin B3 Серум за лице
Серум за лице I'AM Vitamin B3 – с витамин B3, предназначен за укрепване на кожната бариера, нормализиране на порите, регулиране на себумната секреция, успокояване на кожата и изсветляване на хиперпигментациите. Осигурява равномерен и светъл тен, намалява производството на себум, успокоява акнето и н..
-Аптека Фрамар, Прополис,Зелени Аптеки,Аптеки Нота Бене
0.00 лв
  • Наличност: 4
  • Mодел: I’AM Vitamin B3

Серум за лице I'AM Vitamin B3 – с витамин B3, предназначен за укрепване на кожната бариера, нормализиране на порите, регулиране на себумната секреция, успокояване на кожата и изсветляване на хиперпигментациите. Осигурява равномерен и светъл тен, намалява производството на себум, успокоява акнето и намалява разширените пори. Има дълбок ефект и текстура, която лесно се абсорбира.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за бисквитките
Ние и нашите партньори съхраняваме и/или имаме достъп до информация на устройство, като уникални ID номера в бисквитки с цел обработване на лични данни. Можете да приемете или управлявате своите предпочитания чрез препратките тук, включващи правото да възразите, като се използва легитимен интерес или по всяко време на страницата с настройки за поверителност.